Ons team

Maak kennis met ons team

 
Medewerker Yvette Beumer Notarissen-6980.jpg

mr. Yvette S. Beumer-Postma

Notaris

“Op een sprankelende manier het notarisvak uitoefenen", dat is al vanaf het begin mijn streven. Ik hou ervan om mee te denken met ingewikkelde zaken, om helder te maken waar het om gaat en om te komen met oplossingen. Mijn klanten zijn voornamelijk ondernemers. Met de juiste energie en kennis van zaken kan ik juridische mogelijkheden aandragen die beter passen bij hun specifieke wensen. Hun enthousiasme zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier voor ze aan de slag ga.

Medewerker Yvette Beumer Notarissen-7498.jpg

mr. Suzanne M. Kwantes-de Zwijger

Toegevoegd notaris | Estate Planner

Goede advisering in begrijpelijke taal, daar ligt mijn kracht. Zowel particulieren als ondernemers adviseer ik graag op het gebied van het personen- en familierecht en estate planning. Mijn praktijk bestaat met name uit het begeleiden van klanten bij de overdracht van vermogen naar de volgende generatie, het opstellen van testamenten en huwelijkse voorwaarden en het afwikkelen van nalatenschappen.

Medewerker Yvette Beumer Notarissen-7173.jpg

mr. Marieke Steenhoek

(waarnemingsbevoegde) kandidaat-notaris

Kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht staan bij mij voorop. Ik houd mij voornamelijk bezig met de vastgoedpraktijk van ons kantoor. Ik ben u graag van dienst bij de eigendomsoverdracht van uw woning of bedrijfspand, het vestigen of oversluiten van uw hypotheek of de splitsing van uw pand in appartementsrechten.  


Medewerker Yvette Beumer Notarissen-7289.jpg

Karin Elsendoorn

secretaresse ondernemingsrecht en familierecht

Karin ondersteunt Yvette Beumer en Suzanne Kwantes bij hun werkzaamheden. Met haar enthousiasme en haar ervaring in het notariaat is zij u graag van dienst.

Medewerker Yvette Beumer Notarissen-7377.jpg

CAROLINE DE KRUIF

secretaresse vastgoed

Caroline ondersteunt Marieke Steenhoek bij haar werkzaamheden. Met haar ruime ervaring bij een grote bank kan zij de verschillende facetten van een vastgoed transactie snel en doortastend doorgronden.

Medewerker Yvette Beumer Notarissen-6977.jpg

iVA ROSIC

receptioniste

Iva is vaak uw eerste aanspreekpunt. Zij ontvangt de klanten bij ons op kantoor en staat hen te woord aan de telefoon. Zij zorgt ervoor dat u zich welkom voelt zodra u binnenkomt.