Suzanne Kwantes

Medewerker Yvette Beumer Notarissen-7498.jpg
 
 

MR. SUZANNE M. KWANTES-DE ZWIJGER

Toegevoegd Notaris | Estate Planner

Goede advisering in begrijpelijke taal, daar ligt mijn kracht. Zowel particulieren als ondernemers adviseer ik graag op het gebied van het personen- en familierecht en estate planning. Mijn praktijk bestaat met name uit het begeleiden van klanten bij de overdracht van vermogen naar de volgende generatie, het opstellen van testamenten en huwelijkse voorwaarden en het afwikkelen van nalatenschappen. Daarnaast stel ik onder meer samenlevingscontracten, levenstestamenten en schenkingsakten op.

In Amsterdam heb ik notarieel recht gestudeerd. Daarna ben ik als kandidaat-notaris begonnen in IJmuiden waar Yvette Beumer en ik samen werkten. Na een aantal jaren heb ik mij op een Haarlems notariskantoor verder gespecialiseerd in het personen- en familierecht en heb ik een opleiding tot estate planner afgerond. Sinds oktober 2016 werk ik weer samen met Yvette Beumer en vanaf februari 2017 als toegevoegd notaris.

De persoonlijke gesprekken met onze klanten brengen op elke dag bijzondere momenten. Dat maakt voor mij ons vak zo mooi. Als Noord-Hollandse analyseer ik uw situatie op een nuchtere manier. Met mijn grote inlevingsvermogen ben ik graag uw adviseur, met wie u contact opneemt als u een vraag heeft.